Силові шафи

Шкафы силовые або повна назва силові шафи розподілу електроенергії — це, як правило, металеві розподільчі шафи для громадянського житлового будівництва або промислових підприємств. Создані для того, щоб вміщаті модульну комутаційну апаратуру. В залежності від вимог до електробезпеки, кількості и потужності встановлення обладнання шафи бувають різної модіфікації.

Так шафи розподілу електроенергії могут забезпечувати ступінь захисту від IP30 до IP55. Можуть бути захищені від механічніх ударів (IK07, IK08). Крім того шафи проектують на підставі номінального робочий струму
комутаційного обладнання, а такоже на підставі кількості та габарітів обладнання.

Переваги силових шаф.

Основні переваги шаф — це висока надійність електроустановки, ее адаптованість и абсолютна безпека для користувача, а також комплектація прилаштування, что полегшують підключення об’єктів на місці. Виходячі з цього, шафи можуть мати або не мати дверцята з ручкою и замком, кришку и з’єднувальній сальник.

Комплектація силових шаф розподілу електроенергії дозволяє швидко і без матеріальних витрат надійно закріпіті всередині потрібне електрообладнання, до якого підводять шини та кабелі, щоб забезпечити безпеку як монтажника, так и персоналу.