Відпочинок в Єгипті

Якщо Ви не знаєте, де провести свій довгоочікуваний відпустку, то рекомендую Вам звернути увагу на путівки в країну пірамід. Чому ж варто вибрати саме цю загадкову східну країну? Причин дуже багато, але найголовніша полягає, мабуть, у тому, що Відпочинок в Єгипті прекрасний у кожну пору року. Ви можете відправитися сюди і навесні, і влітку, і восени, і навіть у зимовий час, і бути абсолютно впевненим у тому, що зможете купатися і загоряти досхочу.
Єгипетський клімат дійсно унікальний і комфортний у будь-який період.

Кількість сонячних днів перевищує середню норму, характерну навіть для більш спекотних зарубіжних країн. Неодмінно укладіть в свої валізи сонцезахисний крем і легкі головні убори!

Природно, що відмінна погода — це далеко не єдина причина, по якій путівки в Єгипет користуються величезним успіхом вже безліч років. Що ще? Не варто забувати і про те, що він підходить кожному з нас. Ви сумніваєтеся? Даремно, судіть самі!
Для любителів всіляких пам’яток, архітектурних пам’яток і культурних місць, туроператори по Єгипту пропонують неймовірну кількість екскурсійних програм.

Ви зможете відвідати Луксор, з’їздити на день-другий в Каїр, побачити своїми очима піраміди і найдавніші храми. Навіть всесвітньо відомий Єрусалим доступно розташований всього за кілька годин їзди автобусом від Шарма, хоча перебуває в Ізраїлі. При цьому вартість екскурсій завжди розумна і доступна.

Якщо ідеальний для Вас відпустка — це всілякі екстремальні задоволення, походи, нічні розваги, то і в цьому випадку Вам варто вибрати Відпочинок в Єгипті. Кількість нічних клубів, ресторанів, кафетеріїв і барів тут зашкалює. І всі вони відкриті для Вас добу безперервно.
У денні години Ви зможете зайнятися дайвінгом, виїхати на катері на захоплюючу рибалку, вийти з серфінгом у відкрите море або ж просто відправитися на огляд надзвичайного підводного світу, занурившись в «капсулі» на саме дно.