Шафи на замовлення

Прихожие под заказ — це комфорт в експлуатації, компактне розміщення і зберігання в ньому речей і ергономічне використання площі будь-якого приміщення.

Шафа-купе на замовлення незамінний в наших малогабаритних квартирах, він допоможе вирішити безліч побутових проблем, пов’язаних із зберіганням прасувальної дошки, пилососа і безліччю інших господарського приладдя, які хочеться заховати від сторонніх очей.

При проектуванні шафи-купе на замовлення Ви самі створюєте свою шафу, вибираючи колір, обробку, конструкцію і внутрішньо наповнення. Ваш шафа-купе буде чудово поєднуватися з іншими елементами інтер’єру.

Розмір шафи-купе: ширина, висота, глибина? Ширина визначає кількість дверей шафи-купе. Шафа-купе як правило проектують під стелю.

При дуже високих стелях, більш 3 м, потрібно зважити доцільність виготовлення дуже високого шафи-купе, на скільки зручно буде ним користуватися, як естетично він буде виглядати. Для дуже високих шаф-купе можливий варіант з антресоллю.

Для максимальної функціональності і зручності в користуванні оптимальна глибина шафи-купе становить 500-700 мм.

Кольорове рішення шафи-купе? Існує величезна кількість колірних рішень шаф-купе для задоволення самих різних смаків. Колірну гаму шафи-купе можна підібрати під будь-який інтер’єр.