Куда поехать в декабре в Украине: афиша самых интересных событий

Грудня ніби створено для радості і натхнення. У ці дні потрібно отримати максимум позитивних емоцій і набратися сил перед безпосереднім святкуванням і обов’язково кудись їхати ?

У американців є поняття «christmas eve» — 25 днів до Різдва, в кожен з яких вони намагаються зробити щось особливе і важливе. Давайте і ми спробуємо ставити цілі і досягати результатів, давати обіцянки і виконувати їх, а також подорожувати і пізнавати все більше нового і цікавого!

Куди поїхати в грудні в Україні: афіша подій
Джаз Без (Jazz Bez) у Львові
1064_700x500_dim1
Коли: 1 грудень — 10 січень
Свято джазу пропустити ніяк не можна, особливо якщо він проходить у Львові.

Ось уявіть — глінтвейн, прекрасна музика, сніг і все це протягом 9 днів. Всесвітньо відомий фестиваль стартував у польському Перемишлі, і придбав величезну популярність і тепер їздить по всій Європі. В рамках фестивалю відбудеться наукова конференція на тему джазу, а також серія майстер-класів і воркшопів від музикантів.

Фестиваль свічок у Львові

Коли: 1 грудень — 3 грудня
Фестиваль Свічок у Львові буде проходити на Музейній площі. У ці дні під відкритим небом на очах у відвідувачів фестивалю, львівські художники створюватимуть незвичайну картину — свічковий мозаїку.

В рамках фестивалю пройдуть майстер-класи по виготовленню та ручного розпису свічок, де кожен бажаючий зможе створити свічку власними руками. Також, можна буде придбати готовіе ізделяі зі знижкою 20%.

Фестиваль пряників в Ужгороді
Коли: 15 — 17 січень
Перший закарпатський фестиваль пряників пройде з 15 по 17 грудня в центрі «Совине гніздо» в Ужгороді.

Взяти участь у святі можна не тільки в якості гостя, а й як професіонал або любитель справ пряникових.

Під час фестивалю, відбудеться виставка пряникових будинків і композицій, ярмарок пряників, безкоштовні майстер-класи для дітей, буде працювати фото-зона і сімейне кафе.

Зимова країна на ВДНХ

Коли: 16 грудень — 14 грудень
Уже традиційно на київському ВДНГ будуть проходити яскраві новорічні події — ярмарки, фестивалі, концерти і де буде працювати каток, резиденція Діда Мороза і казкові музеї.

Більше 20 розважальних святкових локацій для дітей і дорослих об’єднають в грандіозної Зімовій Країні на ВДНГ.

Коли: 16 грудень — 17 січень
Напередодні улюбленого дитячого свята — Дня Святого Миколая, в Чигирині відкриється справжня резиденція святого Миколая.

Найцікавіші події будуть проходити біля музею Богдана Хмельницького на Центральній площі, де відкриють ярмарок «Казкова столиця».

У центрі міста збираються всі бажаючі взяти участь в масовому ході і дружно марширують вулицями міста. У програмі шоу також вечірній концерт з шоу-програмою миколайчиків, а також смачні подарунки для самих маленьких.