Вибір квартири. На що потрібно звернути увагу

Практично кожен житель України або вже купував або буде собі шукати квартиру для покупки у власність. При пошуку собі об’єкта нерухомості зазвичай керуються як емоційними так і раціональними чинниками. Як показує практика в процесі пошуку квартири запити майбутнього власника кардинально змінюються. Як жартують ріелтори: «клієнт в 90% випадків купує не те, що замовляє на початку, а то що його умовить купити ріелтер». Так на що ж необхідно звернути майбутньому власнику житла свою увагу, наприклад квартира в броварах.

 У найпершу чергу, потрібно вибирати якщо дозволяє можливість, ту нерухомість яка з часом лише стане виростати в ціні. Як кажуть американські ріелтори на ціну впливає 3 фактори: перший — це місце розташування нерухомості, другий — це місце розташування нерухомості, третє — місце розташування нерухомості ». Ця пропозиція правильно на 100%. Якщо житлоплощу дозволено перепланувати, зробити в ній повний ремонт то місце розташування в якому розташовуватися квартирка поміняти нереально. Тому при виборі житлоплощі в першу черговість звертайте увагу на район де знаходиться ваше прийдешнє житло. Неодмінно враховуйте яка інфраструктура в обраному Вами районі, як недалеко розміщуються автотранспортні розв’язки, супермаркети, торгові центри, стоянка, школа, садок, який стан екології, а ще криміногенність наданого району.

У другу черговість вірно обирайте поверхи на яких повинна бути розміщена Ваша прийдешня квартирка. Перший і крайні поверхи традиційно коштують набагато дешевше (імовірно ціну житлоплощі на 10% дешевше ніж в подібних квартирах на середньому поверсі). Більш затребувані і цінуються 3-4 поверхи. Природно адже при виборі враховуйте будинок який поверховості згідно Вашу думку зобов’язаний бути. Чи не забуваєте, що житлоплощі в будинках поверховістю 5 і менш поверхів стоять імовірно на 10% дешевше, ніж житлоплощі у висотках. Висотки природно престижніше і найбільш новітньої споруди, однак і в хрущовках є своя краса. Як показує практика деякі покупці вибирають купити не двокімнатну житлоплощу в дев’ятиповерхівці, а трикімнатну житлоплощу в п’ятиповерхівці. Ціну даних квартир фактично однакові, т. Е.