Як вибрати відповідні міжкімнатні двері

Визначитися з кольором і зовнішнім виглядом міжкімнатних дверей досить непросто, в цьому допоможе Гипермаркет «Город Дверей» в Киеве. Дверні прорізи незмінно присутні в кожній кімнаті, і, відповідно, просто зобов’язані гармонійно поєднуватися з інтер’єром квартири або навіть вдома в цілому.

Перш ніж приступити до опису правильного підбору кольорової гами, визначимо кілька важливих пунктів, дотримання яких наблизить вас до правильного і лаконічному оформленню.

Правило №1. Всі міжкімнатні двері від door.city мають бути витримані в одному стилі

Пройшли ті часи, коли модно було кожну кімнату робити у відмінному стилі від попередньої. Зараз набагато більше вітається цілісність простору, його плавне перетікання з одного приміщення в інше. У кожному елементі дизайну, з якого складається картинка, повинно відображатися загальний настрій інтер’єру.

Особливо це стосується дверей. Вибирайте і замовляйте двері тільки в одного виробника. Вони повинні бути схожі за стилем, кольором, текстурі. Ми не говоримо «ідентичні», а саме — «схожі». Можна навіть сказати — з однієї колекції. І тоді у вас з’являється можливість використовувати і глухі полотна, і зі склом у верхній частині дверей, і у всю висоту, і орні, і ковзаючі двері.

Правило №2. На прорізи без дверей ставте коробку і наличник

Як би не чудово виглядали інтер’єри, в яких ідеально рівний і пофарбований у білий колір проріз створює відчуття відкритого простору, не обов’язково використовувати цей прийом у побуті. Красива візуалізація або постановочна фотографія квартири зі свіжим ремонтом — речі абсолютно далекі від реалій. Подумайте про стику матеріалів на торцях. З часом вони незмінно брудняться, затираються і часто на них навіть відшаровується матеріал. А потім все це вам доведеться маскувати за непривабливими пластиковими куточками.

Щоб уникнути подібного, просто замовте обшивку прорізу — коштує це не дорожче 20% від вартості одного дверного полотна — на загальному тлі ця цифра абсолютно вас не злякає. Але в цьому випадку ви гарантовано захистите себе від неприємних недосконалостей, які з часом будуть тільки дратувати.

Правило №3. Ретельно підбирайте стиль ручки, плінтуса і лиштви

Коли ми говоримо «двері», то найчастіше маємо на увазі не саме дверне полотно, але і все, що має до нього безпосереднє відношення. Це-коробка, лиштва, дверна фурнітура (ручки, засувки і замки), а також плінтуса. Всі ці елементи повинні взаємодіяти не тільки між собою, а й з оточуючими інтер’єром. Шукайте зв’язку і підтримуйте кожен предмет і його оформлення мінімум один раз.