Призначення банерних конструкцій

Сьогодні велика кількість людей чують всілякі іноземні словосполучення, які блискавично входять у наше життя і вкорінюються в мові, але при цьому не всі розуміють дійсне значення цих словосполучень. У колах людей, що мають пряме відношення до сфер діяльності організацій, які співпрацюють із засобами масової інформації, які проводять презентації або займаються безпосередньо рекламним справою, можна почути такі словосполучення, як Пресс волл (Press wall) і Бренд волл (Brand wall). Якщо взяти всі слова окремо і перевести, то приблизно стає зрозуміло, що вони несуть в смисловим навантаженням.

Але яке основне призначення банерних конструкцій, що мають назви Прес волл і Бренд волл? Дані конструкції являють собою не що інше, як цікавий, неординарний, що привертає погляд потенційних покупців або клієнтів, носій рекламної інформації. Прес волл і Бренд волл, завдяки своїй конструкції і способу піднесення інформації, змушують людину мимоволі звертати увагу на анонсований чи рекламований товар або предмет.
Якщо розглянути Прес волл і Бренд волл з точки побудови самого пристрою, то в більшості випадків його виготовляють з металевих профільних труб і спеціального баннерного полотна.

Специфіка споруди даних конструкция для баннера має велику кількість переваг, наприклад, наочний стенд, може бути виконаний як у скромних масштабах, припустимо, габаритами один метр на два, так і колосальних розмірів, що має десятки метрів в ширину і висоту. Подібні банерні стенди, виступаючі рекламними носіями, з однаковим успіхом використовують як в конференц залах, на виставках, так і на відкритій території, наприклад, перед будівлями, які проводять заходи, анонсуються на стенді, або на вечірках під відкритим небом.

Конструкції стенду пресс-волл аренда і Бренд волл все ж мають свої відмінності. Наприклад, Бренд волл має таку особливість, яка дозволяє швидко і легко демонтувати рекламний носій і також невимушено його змонтувати на новому місці. Дана особливість у ряді випадків просто незамінна для компаній, які постійно переміщаються в момент презентації товару або предмета по різних містах.

Сучасні стенди для відображення інформації мають велику кількість варіацій оформлення і форм. Сьогодні це не тільки прямокутні банерні полотна, а конструкції, що мають особливі форми, вигини, світлове супровід. Це сприяє тому, що потенційні покупці починають мимоволі цікавитися анонсованим продуктом.