Переваги даху з гнучкої черепиці

Дах з гнучкої черепиці — це конструкція з особливою, м’якої черепиці, яка має приголомшливий вигляд і з першого погляду буквально кричить про елітний дизайні Вашого будинку!

Така крыша из мягкой черепицы міцна, добре переносить негоду і перепади температур у великому діапазоні, не вимагає спеціального догляду, і просто щодня буде радувати око Вам і Вашим близьким, чого вже говорити про захоплених поглядах друзів і сусідів.

Її установку найкраще проводити при позитивній температурі, з дотриманням правил монтажу та техніки безпеки при роботі на висоті. Хоч монтаж досить легкий для втілення, більш розумно буде довірити його фахівцям. Наші майстри встановлюють даху з гнучкої черепиці вже багато років і можуть похвалитися чималим досвідом у цій галузі, швидкістю дії і відмінними результатами!

Переваги даху з гнучкої черепиці
Велике розмаїття кольорів і фактур, прикрасять будь-який будинок!
Високі характеристики надійності та пожежної безпеки. Один із самих невибагливих матеріалів.
Дах з гнучкої черепиці практично не видає шуму при випаданні опадів.
Бітумна черепиця дуже довговічний матеріал вона збереже незмінний вигляд і насичений колір довгі роки.
Монтаж Ковлі з гнучкої черепиці
Якщо Ви хочете перевірити свої сили і самі провести монтаж — головне чітко розуміти послідовність дій і принцип роботи з елементами покрівельної системи.

Гнучка черепиця — це матеріал у вигляді гонтів, які монтуються один за одним. Для укладання Вам знадобляться молоток і цвяхи. Внутрішня боку плитки має клейову основу, яка значно спрощує монтаж, а пази на аркушах визначають горизонтальний рівень для монтажу. Гнучка черепиця пластична, приймає будь-яку форму, отже, з нею легко працювати.

Найважчий етап — це суцільна обрешетка кроквяної системи. За умови, що Ви з нею впоралися на 10 балів, то подальша укладання гнучкої черепиці помітно спроститься. Насамперед здійснюється укладання коньково-карнизної черепиці. Вони фіксуються на карнизні металеві планки, а по краях даху просочуються мастикою. Другий ряд, як і всі інші треба класти з середини до лівого і правого країв. Гонти викладаються один на інший так, щоб нижній край верхнього доходив до вирізу попереднього гонту.