Букет нареченої — ідеї флористики

З кожним роком флористичне оформлення стає все більш і більш затребуваним видом послуг. Актуально воно вже не тільки на весіллях, а й на ювілеях, днях народження, річниці та інші святах. Адже в наш техногенний вік, коли людину і на роботі, і в побуті, оточує всіляка техніка, так хочеться хоча б на свята зануритися в атмосферу природність, свіжості, чистоти. А адже саме таку атмосферу створює якісне флористичне оформлення. Якщо все так прекрасно, то чому ж не кожне торжество прикрашається живими квітами? Відповідь банальна і проста — ціна. Цьому є дві причини: кількість квітів, необхідне для гідного, флористичного оформлення і розцінки на роботу флористів. Квітів дійсно потрібно багато, але багато — не значить дорого.

Ми може запропонувати вам бюджетні варіанти, в яких будуть використовуватися переважно квіти з нашої теплиці. Для тих же, хто хоче чогось незвичайного, ексклюзивного, екзотичного, ми підберемо варіанти в повній мірі, задовольняють їх запити і здійснимо за адекватну ціну. Клієнт може брати активну участь в процесі роботи над його замовленням. Він разом з флористом визначає напрям, тематику, колірну гамму, в якій буде витримано флористичне оформлення його заходи. Обговорюється бюджет, якщо він обмежений, і залежно від нього деякі дорогі компоненти замінюються на більш дешеві еквіваленти без шкоди для самої концепції замовлення і тематики свята в цілому. Ми не говоримо клієнтові «Ні, неможливо» — ми намагаємося підібрати варіант, в якому його влаштує і ціна, і ідея, і кінцевий результат.

Але все ж, незважаючи на зростаючу популярність флористичного оформлення різних урочистостей, осібно в цій тематиці стоять весілля. На весіллі важливо не тільки дотримання традицій — зняття фати, викуп нареченої, викуп туфельки, кидання букета, але і оформлення, і дизайн приміщення, де відбувається ця подія. Але тільки живі квіти зможуть створити атмосферу тієї любові, романтики, ніжності, в якій повинна зароджуватися нова сім’я. Кожна дівчина мріє вийти заміж за принца і бути найкращою нареченою в світі. Хто б що не говорив, але ми строго переконані, що головна людина на весіллі — це все ж наречена. А одним з найбільш значущих атрибутів образу нареченої, є її букет — свадебная флористика в цьому допоможе.

Купити букет нареченої не складає труднощів, його здатний зробити навіть початківець флорист, але створити маленький шедевр, що гармонійно поєднується з сукнею і відповідає смакам нареченої, не так просто. Ми можемо це зробити, і знову ж, як і у випадку з оформленням, всі аспекти і деталі обговорюватимуться із замовником, адже наречена повинна бути стовідсотково щаслива в цей день і ніщо, а вже тим більше ціна, не повинно стати причиною навіть для найменшого засмучення.