Керамічна плитка

Керамічна плитка http://ceramik-studio.com.ua/ давно вже зайняла лідируючі позиції в оформленні деяких функціональних зон. Так, практично ні в кого не виникає сумнівів у тому, яке ж настінне покриття вибрати для ванної, душової кімнати або як оформити кухонний фартух.

У світлі такого попиту безліч виробників щорічно постачають ринок тисячами нових колекцій. Рік 2015 — не виняток. Давайте разом подивимося, який дизайн плитки найбільш актуальний в цьому році. Для зручності розділимо наш екскурс на дві категорії — дизайн плитки і способи її розкладки.

Цього року дуже популярною залишається плитка, яка зовні нагадує паркетну дошку або інші дерев’яні покриття. Зовнішнє її іноді дійсно складно відрізнити від натурального дерева. А можливість установки теплих підлог і велика ударостійкість плитки часто робить її лідером у змаганні з деревиною. Таку плитку ви можете не боячись розкладати на підлозі в кухні, вітальні і навіть спальні — головне, щоб під нею був електричний підігрів. Адже кераміка — не найтепліший матеріал.

Мармур — це той матеріал, який, швидше за все, ніколи не втратить своєї актуальності. Але технології не стоять на місці, і технологи з виготовлення кераміки можуть вам запропонувати відмінну імітацію. Величезний її плюс — в широті варіацій колірного рішення. І в ціні, звичайно ж, вона набагато лояльніше.

Порада: Якщо ви виберете для себе керамічну плитку, що імітує натуральний мармур, розкладайте її без декорів, рівномірно по всій стіні. І чим більше розміри плитки і менше швів — тим краще. Мармур чудово виглядає в масі, не забувайте про це.