Автономна каналізація у приватному будинку

Автономна каналізація topas-ukraine.com.ua/— це частина цілої системи інженерного забезпечення будинку і основна частина системи водопостачання та водовідведення. Ці системи каналізацій допомагають видаляти тверді і рідкі продукти життєдіяльності з наміром здійснити очищення стічних побутових вод від різноманітних забруднень.

В основі кожної автономної заміської каналізації лежить септик, в якому відбувається розпад основної частини органічних субстанцій, що містяться в побутових стоках. Зазвичай, подібне розкладання виробляють анаеробні бактерії. Отриманий продукт розкладання, осідає на дно септика, який виступає в ролі не тільки анаеробного реактора, а й відстійника.

Органічні речовини, які містяться в побутових стоках, розпадаються самостійно. Природне гниття відбувається схожим чином у вигрібних ямах і смітниках. Завдяки вченим, сьогодні створюються все більш прогресивні біопрепарати для автономних каналізацій приватного будинку.

На жаль, на сьогоднішній день септик не в змозі гарантувати високий рівень очищення. Саме тому для досягнення максимального ефекту, використовують різні біореактори з використанням штучної аерації або засоби відводу в грунт.

Автономна каналізація в приватному будинку
Подібні системи автономної каналізації в приватному будинку працюють на можливості аеробних мікроорганізмів розкладати брудні стоки при кисні. Отже, у складі автономної каналізації заміського будинку можна знайти аеробні бактерії, які проходять через септик разом зі стічною водою і розмножуються, що сильно підвищить ефективність очищення.