Благоустрій будинку квітами

Тепер про ліанових! Існують види ліан, лози яких виростають високо-високо. Монстера на www.kz.all.bizвона є фаворитами даної культури. Якщо ви їх посадите і виростите, то вони винагородять вас багатим розмаїттям кольорів.
Запашний горошок (Lathyms odoratd) — це старомодний фаворит. Він може досягати різних розмірів, від двох до восьми футів. Горошини цього сорту достигають у великій кількості, його колір різноманітний: яскраво-червоний і м’яко-рожевий, може бути також рожевий, білий і фіолетовий.

Запашний горошок може поєднувати в собі комбінації декількох кольорів. Його краса дивує, але головна риса цього сорту — п’янкий запах. Кращими умовами для росту запашного горошку є сонячне світло протягом всього дня, багата грунт, а також помірна вологість. Садити даний вид можна відразу після закінчення холодів, на початку весни або в горщиках в закритому приміщенні приблизно за шість тижнів перед останнім морозом.

Іпомея Ранкова краса (pomoea purpurea) з її чистими синіми, рожевими, червоними або бузковими трубами, є однією з найбільш швидко зростаючих багаторічних виноградних лоз. Бутони розкриваються витончено щоранку і поступово змінюються до полудня або раннього вечора. На наступний ранок вони замінюються новими бутонами.

Ранкова краса — логічний вибір для контейнерів з гратами. Цей вид здатний рости майже в будь-якому грунті на сонці або частково в тіні. Садіть його безпосередньо в саду після того, як мороз вже пройшов. У цього виду винограду тверда оболонка насінини, тому перед посадкою у відкритий грунт переконайтеся в тому, що насіння ввібрали в себе вологу. Якщо посадите цю рослину, то будьте дуже терплячі. Ранкова краса починає рости повільно. Але як тільки вона почала зростати, то, дивлячись на неї, здається, що з кожним днем вона стає довшим відразу на кілька сантиметрів.