Як вибрати керамічну плитку

Сьогодні керамічна плитка — мабуть, один з найпоширеніших оздоблювальних матеріалів. Стіни і підлога, оброблені плиткою, тривалий час зберігають зовнішній вигляд, легко миються — просто сяють. Зона застосування плитки досить широка, але в будинках її зазвичай застосовують для обробки поверхонь стін і підлоги у ванній, туалеті, передпокою і кухні.

Вибір керамічної плитки в будівельних магазинах різноманітний і може спершу шокувати. Ви легко зможете підібрати її потрібного для вас кольору, форми, різних технічних властивостей — салон керамической плитки допоможе вам в цьому. Постарайтеся не помилитися з вибором матеріалу, зробіть вибір усвідомлено, адже термін експлуатації керамічної плитки може досягати часу капітального ремонту будинку. Це потрібно для того, щоб ваші сили на ремонт або будівництво не були витрачені даремно.

Як вибрати керамічну плитку.

Перед початком роботи продумайте, в якому вигляді хочете оформити приміщення. Зобразіть на папері вашу кімнату, дотримуючись пропорції, підберіть найкраще комбінування кольорів. Світлі стіни зорово додадуть додатковий обсяг кімнаті, але потребують будь-якого прикраси. Сміливо використовуйте для обробки яскраві і соковиті кольори, поєднуйте в оформленні приміщення контрастні відтінки. Дотримуйтесь гармонію між вибраним кольором, навколишнього меблями та іншої необхідної оснащенням.