Пластикові вікна ПВХ

Виробляти ПВХ вікна, в промислових масштабах, стали лише к кінцю п’ятдесятих років минулого століття. З тих пір вікна з ПВХ зайняли перше місце на віконному ринку. У загальному обсязі продажів, частка пластикових вікон складає від 30 до 55%, в ​​різних районах. І ці цифри цілком закономірні.

І правда, пластиковые окна пвх мають багато плюсів: вони не потребують особливого догляду, не вимагають додаткової обробки, вони дуже герметичні, мають хороший показник по теплоізоляції, з ними у вас в будинку стане значно тихіше. Ось що дійсно приваблює людей у вікнах з ПВХ — це великий термін експлуатації, пов’язаний з тим, що полівінілхлорид стійкий до природних факторів які часто докучають нам: різкі перепади температур, висока вологість.

Так само вікна з ПВХ відрізняються особливою стійкістю до ультрафіолету. Треба зауважити, що якщо порівняти пластикові вікна з ПВХ за всіма характеристиками з вікнами з дерева або алюмінію, то вікна з ПВХ будуть дешевші. Ось з чим справді не посперечатися це з тим, що переробка відходів від виробництва пластикових вікон дуже легка (пластик може витримати до п’яти циклів утилізації і не втратити якість), а також висока технологічність виробництва.