Натхнення від архітектури

Після двох успішних автентичних колекцій, Boadicea The Victorious і Illuminum,, Майкл Боуден (Michael Boadi) запускає третю — Electimuss. Ця приваблива колекція вперше була представлена ​​на міланській виставці Esxence в березні 2013 року. А зовсім недавно (у травні 2013) можливість познайомитися з нею мали цінителі парфумерії з Близького Сходу — на виставці BeautyWorld Middle East Dubai / Elements 2013.

На BeautyWorld Middle East / Elements в Дубаї публіці були представлені духи мужские — 32 ексклюзивних аромату Electimuss. З моменту анонса нової колекції любителів парфумерії цікавили численні запитання про композиціях, дизайні та доступності нових творінь Боуден.

Концепція колекції сходить до розквіту Римської Імперії і появі там нових предметів розкоші з завойованих земель. Я розробив аромати Electimuss, щоб відобразити владу і могутність римського періоду. Аромати Electimuss містять ефірні масла і смоли найвищої якості, такі як олібанум, шафран та опій, які я поєднав в композиції з концентрацією до 40-50%, щоб передати домінуюче відчуття влади і розкоші.

Коли ви подивитеся на Колізей або Пантеон в Римі, ви можете бачити архітектурний стиль, який є продуктом сотні років еволюції. Подібно прогресу античної архітектури, створювалися Electimuss, грунтуючись на попередніх колекціях, але як щось потужніше й грандіозне. Electimuss є в парфумерії тим же, чим в архітектурі є мармурові зали та вишукані скульптури Римської Імперії.