Вивіз сміття після реставрації будівель

В останні роки всі великі міста переживають будівельний бум. Наслідки фінансової кризи поступово почали відступати і забудова міст почалася з новою силою.

Крім зростання спальних районів, де в основному будівництво відбувається на окраїнних, найчастіше, пустельних територіях, активно забудовується і центр міста. Особливо гостро дана проблема стоїть в Москві. Історично склалося так, Північна столиця забудовувалася дуже компактно, що насамперед було пов’язано з заболоченностью територій. Придатних для будівництва ділянок було вкрай мало, доводилося зміцнювати землю метр за метром, тому всі будинки стоять пліч-о-пліч.

У такій ситуації знайти вільне місце в центрі міста неможливо. А старі будівлі занепадають, за останні 5 років навіть було кілька обвалень житлових і офісних будівель в історичному центрі. Таким чином, було дано старт капітальної реконструкції або перебудови будівлі з повним відтворенням історичного вигляду фасаду.

Зараз же в умовах щільно забудованих міст, зокрема в Москві, знесення будівлі являє собою величезний комплекс розрахунків і технічних рішень, наприклад, точкові підриви опор і несучих стін конструкцій, мінібульдозери та відбійні молотки. Все це необхідно, для уникнення пошкодження сусідніх будівель, комунікацій, та й просто для того, щоб не турбувати сусідів шумом і пилом.

Для того щоб вивезти все сміття, вам не потрібно вставати з дивану, вам необхідно тільки завітати до нашого сайту http://vsm24.ru/yuvao/ і наші працівники позбавлять вас  усього непотрібного сміття.

Наша компанія пропонує свої послуги з вивезення будівельного сміття з об’єктів знесення / забудови як на умовах разових заявок, так і на основі строкового договору. Це дозволяє знизити витрати і зосередитися безпосередньо на знесення будівель, залишивши всі турботи , пов’язані з будівельним сміттям нашій команді професіоналів.