Тканина в дизайні інтер’єру і архітектурі

Сучасний інтер’єр немислимий без декоративної тканини. Володарка таких якостей, як м’якість, дружелюбність, ніжність, тканина не тільки прикрасить ваш будинок, але і зробить його затишним і душевним.

Тканина дає нам простір для творчості і фантазії. Драпірування, штори, покривала, накидки, постільна білизна, диванні подушки, чохли, килими, скатертини та серветки, дрібні декоративні штучки з тканини … Різноманіття забарвлень, малюнків і текстур надихне Вас на створення маленьких шедеврів! А наша студія з радістю допоможе Вам у цьому!

Можна визначати стиль різних епох, стиль напрямків у мистецтві, але також можна визначити стиль окремої людини і його будинку. Останні два безпосередньо залежать від смаку конкретної людини, який може змінюватися з часом із зміною будь-яких поглядів, пов’язаних зі зміною способу життя, добробуту. Стиль будинку природно залежить і від темпераменту господаря. Вибір стилю житлового приміщення — дуже важлива проблема, оскільки від цього вибору залежатиме не тільки ваш настрій і душевний стан, але і працездатність, комфорт і зручність вашого життя.

При виборі тканин необхідно керуватися міркуваннями практичності і єдності стильового оформлення.
Сподіваємося, наша стаття про стилі допоможе Вам зрозуміти, яким саме має стати Ваш будинок.